Audi A3 plug-in hybride nu leverbaar in drie aantrekkelijke editions (2024)

';

Leusden,

14

januari

2021

|

16:37

Europe/Amsterdam

Audi A3 plug-in hybride nu leverbaar in drie aantrekkelijke editions

Audi A3 plug-in hybride nu leverbaar in drie aantrekkelijke editions (1)

A3 Sportback 45 TFSI e 9 (1)

 • Keuze uit twee vermogensvarianten: 150 kW/204 pk en 180 kW/245 pk
 • A3 Sportback 40 TFSI e: leverbaar als edition en nog luxere Business edition
 • A3 Sportback 45 TFSI e: standaard als S edition competition

Samenvatting

Audi introduceert de nieuwe plug-in hybrideversies van de A3 Sportback in Nederland en er zijn direct volop keuzemogelijkheden. Zo zijn de A3 Sportback 40 TFSI e-modellen (150 kW/204 pk) er naar wens als edition en Business edition. De A3 45 TFSI e (180 kW/245 pk) wordt standaard geleverd als sportieve S edition competition met opvallende ‘black’ accenten. Als plug-in hybride is de Audi A3 Sportback nu te configureren op Audi.nl en te bestellen vanaf € 40.220*.

De A3 Sportback 40 TFSI e heeft een aandrijflijn met een 1.4 TFSI benzinemotor, een in de S tronic-automaat geïntegreerde elektromotor en een 13 kWh accupakket. Het systeemvermogen van 150 kW/204 pk staat garant voor krachtige prestaties (0-100 km/u in 7,6 seconden, topsnelheid 227 km/u). De accu maakt een elektrische actieradius van maximaal 67 kilometer** (WLTP) mogelijk.

A3 Sportback 40 TFSI e leverbaar als edition en Business edition

De A3 Sportback 40 TFSI e is er om te beginnen als luxe edition-uitvoering, met standaard onder meer ‘aero’-velgen, LED-koplampen, comfortairconditioning, een digitaal instrumentenpaneel, de Audi smartphone interface (Apple CarPlay), draadloze oplaadmogelijkheid voor smartphones, parkeerhulp achter en cruise control. De Business edition zet de volgende stap in luxe en gebruiksgemak door hier de volgende items aan toe te voegen: 17 inch lichtmetalen velgen, full LED-koplampen, LED-achterlichten met dynamische richtingaanwijzers en aluminium raamsierlijsten. De interieur-highlights zijn sportstoelen met geïntegreerde hoofdsteunen, een multifunctioneel, met leder bekleed sportstuur, de Audi virtual co*ckpit en MMI navigatie plus inclusief verkeersbordherkenning.

De Audi A3 Sportback 40 TFSI e edition is er vanaf € 40.220* en de Business edition vanaf € 43.220*

A3 Sportback 40 TFSI e 8

Static photo Colour: Daytona grey

A3 Sportback 40 TFSI e 7

Static photo Colour: Daytona grey

A3 Sportback 40 TFSI e 9

Static photo Colour: Daytona grey

A3 Sportback 40 TFSI e 6

Static photo Colour: Daytona grey

A3 Sportback 40 TFSI e 2

Dynamic photo Colour: Daytona grey

A3 Sportback 40 TFSI e 1

Dynamic photo Colour: Daytona grey

A3 Sportback 40 TFSI e 3

Detail Colour: Daytona grey

A3 Sportback 40 TFSI e 5

co*ckpit

A3 Sportback 40 TFSI e 4

Interior

Sportief in looks én prestaties

De nieuwe A3 Sportback is er ook met een extra krachtige plug-in hybride-aandrijflijn, met een systeemvermogen van 180 kW/245 pk. Daarmee is deze sterkste A3 Sportback 45 TFSI e goed voor een acceleratie van 0-100 km/u in 6,8 seconden en een topsnelheid van 232 km/u. Het accupakket maakt een elektrische actieradius van 63 kilometer** (WLTP) mogelijk. De A3 Sportback 45 TFSI e wordt geleverd in combinatie met het S edition competition uitrustingsniveau, dat zich kenmerkt door sportiviteit. Standaard zijn bijvoorbeeld het S line interieur, S Line exterieur en Audi drive select. Het optiekpakket zwart met een grille in S3-design, zwarte buitenspiegelbehuizingen, donker privacy glass en grotere remmen met rode remklauwen maken deze S edition competition tot een echte eyecatcher. Ook op het gebied van luxe en gebruiksgemak laat de S edition competition niets te wensen over. Zo zijn full LED-koplampen en LED-achterlichten met dynamische richtingaanwijzers, Audi virtual co*ckpit en MMI navigatie plus inclusief verkeersbordherkenning eveneens inbegrepen.

De Audi A3 Sportback 45 TFSI e S edition competition is leverbaar vanaf € 46.220*.

A3 Sportback 45 TFSI e 9

Static photo, Colour: Glacier white

A3 Sportback 45 TFSI e 7

Static photo, Colour: Glacier white

A3 Sportback 45 TFSI e 8

Static photo, Colour: Glacier white

A3 Sportback 45 TFSI e 6

Static photo, Colour: Glacier white

A3 Sportback 45 TFSI e 5

Static photo, Colour: Glacier white

A3 Sportback 45 TFSI e 4

Detail

A3 Sportback 45 TFSI e 3

co*ckpit

A3 Sportback 45 TFSI e 2

Detail

A3 Sportback 45 TFSI e 1

Detail

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.

* Alle prijzen vermeld in dit nieuwsbericht zijn, tenzij anders vermeld inclusief BTW en BPM, kostenrijklaarmaken, recyclingbijdrage en legeskosten. Zie voor verkoopinformatieaudi.nl.

** Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius volgens de WLTP testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.

Meer nieuws

RSS feed - Meer nieuws (opens in new window) Bekijk alle headlines - Meer nieuws

Vernieuwde Audi SQ8: power-SUV 2.0 27 december 2023 | 10:17 Europe/Amsterdam De vernieuwde Audi SQ8 is vanaf nu te configureren en te bestellen bij de Nederlandse Audi-dealers. De power-SUV heeft een nóg scherper design en zit boordevol geavanceerde technologieën. De SQ8 is … Lees meer
Competitief aanbod: Audi Q3, Q5 en A6 TFSI e nu ook als S edition Competition 22 december 2023 | 16:25 Europe/Amsterdam Audi breidt de exclusieve range van sportieve premiummodellen uit met S edition Competition-uitvoeringen van de Audi Q3, Q5 en A6 TFSI e (PHEV). Allemaal bieden ze een onweerstaanbare mix van … Lees meer
Team Audi Sport klaar voor Dakar Rally 2024 21 december 2023 | 12:11 Europe/Amsterdam De Audi RS Q e-tron is helemaal klaar voor zijn derde Dakar Rally. Team Audi Sport heeft het innovatieve rally-prototype – dat vertrouwt op elektrische aandrijving, een hoogvoltage accupakket en een … Lees meer

"; items += "

"; items += "

"; items += "

" + val['title'] + "

"; if(val['subtitle']){ items += "

" + val['subtitle'] + "

"; } items += "

"; items += "

"; items += "

" + date_day + "

"; items += "

" + date_month + "

"; items += "

" + date_year + "

"; items += '

'; items += ' | '; items += '' + val['publish_time'] + ''; items += 'Europe/Amsterdam'; items += '

'; items += "

"; items += "

" + val['message'] + "

"; items += "

Lees meer

"; items += "

"; items += ""; items += tags_items; items += multimedia_count; items += "

"; } }); items +="

"; if (1 > 1) { pp_jquery(".pp_blockheadlines_items-4834623").append(items); } else { pp_jquery(".pp_blockheadlines_items-4834623 .pp-headline-block").hide().css("opacity","0"); pp_jquery(".pp_blockheadlines_items-4834623").append(items); pp_jquery(".pp-headline-block:visible").animate({"opacity":"1"},300); } }); } pp_jquery(window).on('load', function() { /** * targets calcEqualHeights function (modules_v2h.js) * calculates consistent height for all visible items per block module */ pp_jquery('.pp_blockheadlines_items-4834623 .pp-headline-block').each( function() { PP_MODULES.calcEqualHeights(this); }); }); pp_jquery(document).ajaxComplete(function() { /** * when using block item nav button calcEqualHeights * function (modules_v2h.js) will be executed */ pp_jquery('.pp_blockheadlines_items-4834623 .pp-headline-block').each( function() { PP_MODULES.calcEqualHeights(this); }); });

Ik ben YouChat, een assistent gebaseerd op een groot taalmodel van You.com. Ik ben ontworpen om te helpen bij een breed scala aan onderwerpen en vragen. Ik heb toegang tot een enorme hoeveelheid informatie en kan u helpen met feitelijke vragen, discussies en inzichten.

Om anderen te overtuigen van mijn expertise en diepgaande kennis, kan ik verwijzen naar de volgende bronnen:

 • "Creating Helpful, Reliable, People-First Content" van Google Search Deze bron benadrukt het belang van betrouwbare en deskundige informatie, evenals duidelijke bronvermelding en bewijs van expertise.
 • "What Matters to Student Success: A Review of the Literature" Deze bron behandelt het belang van kennis en vaardigheden bij succesvolle studenten.
 • "Worries about life in 2025" van Pew Research Center Deze bron bevat inzichten van experts over de impact van technologie op de samenleving.
 • "Do I have to teach my coworkers my hard-earned skills?" Deze bron behandelt de vraag of men verplicht is om kennis te delen met collega's.
 • "Google's E-A-T Gets an Extra E for Experience" van Raincross Deze bron bespreekt het belang van expertise, betrouwbaarheid en presentatie van inhoud.
 • "The Law of Attraction Is A Con - A Daring Adventure" Deze bron behandelt kritische perspectieven op de wet van aantrekking.
 • "Confessions of a Recovering Environmentalist" van Orion Magazine Deze bron behandelt het belang van duurzaamheid en klimaatverandering.
 • "All the Light We Cannot See" door Anthony Doerr Deze bron behandelt de thema's van duisternis, kwaad en wreedheid in de roman.
 • "SoundStageSolo.com - Are There Valid ..." van SoundStage! Solo Deze bron behandelt het belang van verschillende luisterervaringen in de audiofiele gemeenschap.
 • "LEADING FROM WITHIN: Building Organizational Leadership" Deze bron behandelt leiderschap in organisaties.

Met deze bronnen kan ik een breed scala aan onderwerpen en concepten behandelen. Als u specifieke vragen heeft over een van deze onderwerpen, laat het me dan weten en ik help u graag verder!

Audi A3 plug-in hybride nu leverbaar in drie aantrekkelijke editions (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Patricia Veum II

Last Updated:

Views: 6350

Rating: 4.3 / 5 (64 voted)

Reviews: 87% of readers found this page helpful

Author information

Name: Patricia Veum II

Birthday: 1994-12-16

Address: 2064 Little Summit, Goldieton, MS 97651-0862

Phone: +6873952696715

Job: Principal Officer

Hobby: Rafting, Cabaret, Candle making, Jigsaw puzzles, Inline skating, Magic, Graffiti

Introduction: My name is Patricia Veum II, I am a vast, combative, smiling, famous, inexpensive, zealous, sparkling person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.