Coffee Meets Bagel Review (2022) – kaikki mitä sinun tarvitsee tietää (2024)

Oletko kyllästynyt pyyhkäisemään armottomasti kuvia tavallisissa treffisovelluksissa? DM-viestejäsi tulvii raivostuneita viestejä ihmisiltä, ​​jotka etsivät eroottisia seikkailuja. Ja todellisten mahdollisten otteluiden haamukuvio on tulossa uskomattoman turhauttavalta. Iloitse ystäväni, sillä olemme löytäneet sinulle piilotetun helmen! Tarjoamme sinulle yksityiskohtaisen Coffee Meets Bagel -arvostelun, jotta voit olla jälleen innostunut online-treffeistä.

Jossain vaiheessa olemme kaikki antaneet online-treffeille mahdollisuuden kokeilla onneamme sopivan kumppanin löytämisessä. Kerro minulle rehellisesti, etkö ole tuntenut olosi hieman eksykseksi tämän joukon treffisovellusten keskellä, joissa on niin monia uusia ominaisuuksia joka päivä? Joskus on vaikea pysyä nopeatempoisessa online-treffimaailmassa. "Mitä sovellusta minun pitäisi käyttää, jos haluan vakavan suhteen?" "Kumpi sisältää enemmän LGBTQ+-yhteisöä?" Tiedän, se on todella kova jätkä.

Täältä tulee Coffee Meets Bagel avuksesi. Ennen kuin luovut nettitreffeistä, ota selvää, mikä tekee CMB-sovelluksesta erottuvan muiden meren kalojen joukosta. Onko Coffee Meets Bagel hyvä? Kuinka paljon Coffee Meets Bagel on arvoinen? Mitkä ovat tämän kahvitreffisovelluksen parhaat ominaisuudet? Lue eteenpäin saadaksesi kaikki vastauksesi. Et koskaan tiedä, se voi muuttaa mieltäsi treffisovelluksista.

Mikä on Coffee Meets Bagel?

Sisällysluettelo

Pukeutuminen, käyminen hienossa kahvilassa ja hyvä keskustelu – emmekö me kaikki kaivamme tätä ensitreffien käsitettä? Mutta otetaan askel taaksepäin ja mietitään sitä osaa, jossa odotamme kärsivällisesti löytääksemme yhden henkilön, jonka kanssa kannattaa viettää aikaa.

Jos haluat omasi ensimmäinen treffi nettitapaamisen jälkeen ollaksesi vähemmän kiusallinen, olet oikeassa paikassa. CMB on todellinen pelin muuttaja, sillä sen mottona on antaa ihmisille terveitä treffitottumuksia. Tämä itsensä julistautunut matchmaker-sivusto on pitänyt kiinni maineestaan ​​jo jonkin aikaa.

Vuonna 2012 sisarkolmikolla San Franciscosta, Dawoonista, Soosta ja Arum Kangista oli eureka-hetkensä, kun he ymmärsivät, että pyyhkäisyyn perustuvat treffisovellukset vievät ihmisiltä heidän energiansa. Jotta koko prosessi olisi sotkuton ja mahdollisimman yksinkertainen, he julkaisivat Coffee Meets Bagel -sovelluksen.

Oletko sattumalta katsonut Coffee Meets Bagel Shark Tank -jakson? Kangin sisarukset etsivät 500,000 5 dollarin sijoitusta 30 %:n osuuden sijaan. Asiat saivat kiehtovan käänteen ja he jättivät esityksen kieltäytyen Mark Cubanin tarjouksesta ostaa CMB XNUMX miljoonalla dollarilla. Kuinka siistiä!

Coffee Meets Bagel Review (2022) – kaikki mitä sinun tarvitsee tietää (1)

Liittyvät sanat: Onko online-treffit helpompaa naisille?

Joten mikä tekee CMB-treffisovelluksesta niin erityisen, että se antaa kovaa kilpailua Tinderille, OkCupidja Bumble? Ensinnäkin 90 % tämän kahvitreffisovelluksen käyttäjistä etsii mielekästä yhteyttä. Jos olet lopettanut elämäsi sitoutumisfoobien käsittelemisen, CMB on paras keinosi.

Numero kaksi, heidän tärkein USP on korvata pyyhkäisyominaisuus ja sen sijaan pelata amoria kiinnostuneille treffeille. CMB-algoritmi ottaa asiat omiin käsiinsä. Miehet pääsevät tutkimaan jopa 21 ottelua säännöllisesti. Jos he pitävät profiilista päivän sisällä, CMB-sovellus lähettää ne ehdotuksena naiselle, joka voi joko tykätä ja aloittaa chattailun tai ohittaa. Coffee And Bagels -treffityyli on vähemmän monimutkainen naisille, koska he saavat 5-6 käsin valittua laatuottelua joka keskipäivä. Ei ihme, sillä naisten ja miesten suhde on 60/40.

Muista kuitenkin, että CMB:n kello tikittää aina. Jos et tehdä liike miehen kanssa 24 tunnin sisällä saatat jäädä paitsi mahtavista otteluista. Voi, ennen kuin jatkamme Coffee Meets Bagel -arvosteluamme, tässä on vähän söpöä tietoa – mahdollisia osumiasi tässä sovelluksessa kutsutaan Bageliksi!

Kuinka rekisteröityä Coffee Meets Bageliin?

Siirrytään nyt hyvään osaan ja katsotaan kuinka voit perustaa kickass-verkkotreffiprofiili Coffee Meets Bagel -sovelluksella. Ensinnäkin lataa sovellus laitteellesi. CMB-sovellus on saatavilla kaikissa käyttöjärjestelmissä, kuten Android (Google PlayStore) ja iOS (App Store). Voit myös käyttää heidän Coffee And Bagels -treffisivustoaan saadaksesi yleistä tietoa.

Valitsetpa sitten puhelinnumeron käytön tai Facebook-profiilisi kautta, sinun on käytävä läpi todennusprosessi. Ilmeisesti mahdollisuutesi löytää tehokkaampia ja samanhenkisiä otteluita kasvavat, jos päätät yhdistää sosiaalisen median tilisi tähän Bagel-treffisovellukseen.

"Mikä on salaisuus sen takana?", saatat ihmetellä. No, heidän algoritminsa poimii tiedot (ystäväpiirit, tykkäykset ja kommentit, mielipiteesi eri asioista) profiilistasi. Ja sen perusteella he kuratoivat sinulle joka keskipäivä tuoreen sämpylänkokoelman. Voit kuitenkin olla varma, että Coffee And Bagels -sovellus ei julkaise mitään puolestasi eikä myy henkilötietojasi.

Liittyvät sanat: Zoosk-arvostelut: Tasapainoinen analyysi suositusta treffisovelluksesta

Tässä on vaiheittainen opas rekisteröitymiseen puhelinnumerolla:

  1. Käytä numeroosi lähetettyä 4-numeroista koodia ja viimeistele vahvistus
  2. Kirjoita koko nimesi, sähköpostiosoitteesi ja syntymäpäiväsi
  3. Mainitse jos olet valmis sitoutuneeseen suhteeseen tai tarvitsetko jotain rentoa
  4. Rastita seksuaalinen identiteettisi ja oletko kiinnostunut miehestä, naisesta vai molemmista
  5. Päivitä sijaintisi ja säde määrittääksesi vyöhykkeen, jolla haluat tavata ihmisiä
  6. Mainitse mieltymyksesi - etninen tausta, uskonnolliset näkemykset, ikä ja pituus
  7. Aloita lataamalla näyttökuvasi
  8. Ja olet valmis tapaamaan ensimmäisen bagelisi
  9. Myöhemmin voit täydentää profiiliasi kuvateksteillä, jäänmurtajilla ja kehotteilla (käsittelemme pian!)

Kirjautumisprosessi on melko sama, jos valitset Facebookin. Sinun tarvitsee vain antaa tarvittavat käyttöoikeudet Coffee And Bagels -sovellukselle molempien tilien linkittämiseksi.

Coffee Meets Bagel Review (2022) – kaikki mitä sinun tarvitsee tietää (2)

Hyvät ja huonot puolet

Rumpupyörä, kiitos! Hyvät naiset ja herrat, Coffee Meets Bagel -arvostelussamme on hyviä ja huonoja puolia. Valaistamme sovelluksen positiivisia ja negatiivisia puolia, jotta tiedät etukäteen, mihin olet ryhtymässä. Katso tarkemmin, miten päivämäärä verkossa onnistuneesti ja löydä ihanteellinen kumppanisi:

PlussatMIINUKSET
Intuitiivinen ja käyttäjäystävällinen sovellussuunnitteluEi oikea paikka löytää suhteita tai satunnaisia ​​suhteita
CMB uskoo laatuun määräänSuurin osa käyttäjistä on yli 25-vuotiaita. Joten se ei ole kovin tapahtumarikas alusta teini-ikäisille
Suurin osa ominaisuuksista on saatavilla ilmaisessa versiossaVähemmän ominaisuuksia verrattuna muihin treffisovelluksiin
Vain kourallinen otteluita joka päivä hallita tehokkaamminJotkut ihmiset eivät ehkä ole tyytyväisiä näin rajoitettuun päivittäisten otteluiden määrään
Ansaitse papuja kirjautumalla sisään päivittäin ja suorittamalla hauskoja aktiviteettejaChatit vanhenevat 7 päivän kuluessa
Nopea rekisteröitymisprosessi – sinun ei tarvitse täyttää laajaa kyselylomaketta saadaksesi hyväksynnänEi vaihtoehtoa etsiä ihmisiä nimellä
Sopii naisille, jotka ovat valikoivia kumppaninsa valinnassaJos olet rekisteröitynyt Facebookin kautta, saatat tavata jonkun tunnetuista piireistäsi, mikä voi olla hankalaa
Pienemmät mahdollisuudet saada haamukuviaBagel-treffisovelluksella ei ole verkkoversiota
CMB mainostaa vain sovelluksen aktiivisia käyttäjiä osuminaVoit ladata vain 9 kuvaa

Profiilien laatu ja onnistumisprosentti

Coffee Meets Bagel -arvostelu on epätäydellinen mainitsematta tämän sovelluksen käyttäjäprofiilien tasoa. Mielestämme se näyttää varsin lupaavalta. Ensinnäkin Coffee Meets Bagel tutkii kaikki hämärät toiminnot ja kiistanalaiset tilit. Ne eivät salli sinun ladata sumeaa tilannekuvaa tai kuvaa, jossa kasvosi on peitetty suurella hatulla. Avoimuus on heidän ykkösprioriteettinsa.

Vuonna 2018 sovellus kävi läpi uudistuksen ja esitteli minimalistisen käyttöliittymän ja havaitsemistekniikan romantiikan huijarit. Toisin kuin muut, Coffee And Bagel -treffisovelluksen avulla voit lukea yksityiskohtaisen profiilin ennen sopimuksen tekemistä. Ne keskittyvät käyttäjien koulutuspätevyyksiin ja ammattinimikkeisiin korostaakseen aitoutta.

Kaiken kaikkiaan voit odottaa terveen tietoisen yhteisön tervehtivän sinua rakkaudella ja kunnioituksella. Coffee And Bagels -sovellus on sulkenut tähän mennessä yli 150 miljoonaa ottelua. Saatat päätyä myös heidän menestystarinoiden seinälle! Kuka voi kertoa?

Liittyvät sanat: Online-treffineuvoja – 23 tärkeää vinkkiä

Kahvin parhaat ominaisuudet kohtaavat Bagelin

Onko Coffee Meets Bagel hyvä? On kaksi tapaa selvittää asia. Joko luet Coffee Meets Bagel -arvosteluja verkossa tai asennat sovelluksen, tutkit muutamia mahdollisia osumia ja päätät itse, kannattaako se aikasi arvoista.

Olemme täällä antaaksemme sinulle yleiskatsauksen CMB-treffisovelluksen yleisimmistä ominaisuuksista Android-version testauksen jälkeen. Toisin kuin muut suosittuja treffisivustoja verkossa saatavilla oleva Coffee And Bagels -sovellus ei kuormita sinua liikaa tarpeettomilla teknisillä seikoilla. Nyt voit päättää, onko se siunaus vai haitta.

1. Ehdotettu (#ladieschoice)

Tässä osiossa saat päivittäisen annoksesi rakkaustikkuja. Napauttamalla kuvaketta voit käydä profiilit läpi peräkkäin ja joko tykätä tai ohittaa. Coffee And Bagel -treffisovellus ehdottaa vain niitä ihmisiä, jotka ovat jo osoittaneet kiinnostusta sinuun tai yhteensopivimpia henkilöitä mieltymystesi ja profiilitietojesi perusteella. Kiinnostaako joku erityisesti? Lähetä ensimmäinen viesti heti aloittaaksesi ilahduttavan keskustelun!

2. Löydä

Haluan tarjota sinulle asiaankuuluvan esimerkin tämän ominaisuuden selventämiseksi. Aivan kuten Instagramin Discover-sivu näyttää kuvia ja rullia valitsemiesi aiheiden perusteella, sama tapahtuu Coffee And Bagels -treffisovelluksen kanssa.

Heidän löytämissivunsa näyttää luettelon osumista, jotka eivät täsmälleen täytä ehtojasi, mutta ovat riittävän lähellä tietyiltä osin. Jos pidät jostakin näistä profiileista (jota kutsutaan CMB-termeillä "Take"), se maksaa sinulle papuja. Voit myös viitata tämän ottelun ystävällesi (kuten CMB kutsuu sitä "Give") ansaitaksesi papuja vastineeksi.

3. Pavut

Pavut ovat pohjimmiltaan Coffee And Bagels -treffivaluutta, jossa on useita toimintoja. Haluatko esimerkiksi avata ylimääräisiä sämpylöitä? Lunasta pavusi! Ne ovat myös hyödyllisiä, kun haluat ottaa sämpylän Discover-sivulta tai avata vanhan chatin uudelleen 7 päivän kuluttua.

Voit ansaita nämä pavut orgaanisesti kirjautumalla CMB-sovellukseen joka päivä. Voit myös saada ilmaisia ​​papuja, jos olet valmis seuraamaan niitä Twitterissä ja Instagramissa sekä kutsumalla ystäviäsi. Vieläkö pavut loppuvat? Osta puss*llinen 3000 papua hintaan 24.99 dollaria milloin tahansa.

Liittyvät sanat: eHarmony Arvostelut 2022: Onko se sen arvoista?

4. Valokuvalaboratorio

Tämän hauskan ominaisuuden avulla voit suorittaa kyselyn kahden kuvasi välillä. Muut jäsenet äänestäisivät paremman valinnan puolesta, ja sinun on käytettävä muutama papu tuloksen avaamiseksi.

5. Kehotteet

Kehotteet ovat hämmästyttävä tapa tee treffiprofiilistasi erottuva. "Muokkaa profiilia" -osiossa löydät laajan valikoiman kiehtovia täytettäviä kehotteita, kuten - "suosikkisi omituinen ruokayhdistelmä" tai "jos voisit luoda loman, mikä se olisi?"

6. Jäänmurtajat

Tässä on tilaisuutesi piristää elämäkertaasi hieman kolmella lyhyellä yksikerroksella itsestäsi. Se voi olla mitä tahansa epätavallista hallitsemaasi taitoa tai kehumista rajoitetun erän Taru sormusten herrasta -sahkkisarjasta. Ole niin luova kuin haluat!

7. Avaa chat uudelleen

Coffee And Bagels -treffisovelluksen käyttäjänä sinun pitäisi tietää, että he sulkevat keskustelun 7 päivän kuluttua. Jos olet jättänyt joitain asioita roikkumaan bagelin kanssa, voit avata chatin uudelleen milloin tahansa 30 päivän aikana vastineeksi papuista.

8. Asiakastuki

Voit kutsua sitä haittapuolena, että he eivät anna sähköpostiosoitetta tai puhelinnumeroa, jotta he voivat ottaa yhteyttä asiakaspalveluun välittömästi. Sinun on tehtävä valitus/pyyntö yksityiskohtaisella kuvauksella ja liitteillä ja odotettava, että ne palaavat sinulle.

Liittyvät sanat: 15 parasta Tinder-vaihtoehtoa – se on 2022!

Tilauksen hinnoittelu

On aika puhua Coffee Meets Bagel -hintaluokasta. Saatat kysyä: "Onko Coffee Meets Bagel ilmainen?" No, tavallaan se johtuu siitä, että kaikki tärkeimmät ominaisuudet sovelluksen menestyksekkääseen suorittamiseen ovat saatavilla ilmaisessa versiossa. Voit valita maksullisen jäsenyyden antaaksesi profiilillesi lisäpotkua ja nauttiaksesi lisäetuista.

Tilauksen tyyppiKestoKustannukset/kuukausi
Ilmainen jäsenyysElinikäinen$0.00
palkkio1 kuukauden$34.99
palkkio3 kuukauden$25.00
palkkio6 kuukauden$20.00
palkkio12 kuukauden$15.00

Nyt kun tiedät, kuinka paljon Coffee Meets Bagel on arvoinen, olen varma, että haluat kurkistaa premium-ominaisuuksiin.

  • Näet kaikki profiilit, jotka ovat pitäneet sinusta kerralla, ja voit alkaa etsiä niitä
  • Pääsy muihin asetusvaihtoehtoihin, kuten parisuhteen tavoitteet ja tupakointitottumukset
  • 3 profiilin korotusta kuukaudessa, mikä lisää näkyvyyttäsi 5-kertaiseksi kuin ennen
  • Tarkista aktiviteetit ja chat-tilastot valitaksesi täydellisen ottelun
  • Saat lukukuittausilmoituksen
  • Vastaanota 6000 papua kuukaudessa

Liittyvät sanat: Äärimmäiset hauskat online-treffikysymykset

Meidän tuomion

Selvä, ihmiset, olemme päättämässä tämän Coffee Meets Bagel -arvostelun analysoituamme edut ja haitat. Bagel-sovellus on joka tapauksessa todellinen ajansäästö. Sovellukseen rekisteröityminen ei vie ikuisuutta, koska ne eivät täytä yksityiskohtaista kyselyä. Mutta voit aina täydentää profiiliasi myöhemmin päivittämällä lisää henkilökohtaisia ​​tietoja. Jäänmurtajat ja kehotteet ovat hämmästyttävä tapa tehdä vaikutuksen mahdollisiin bageleihin.

Jos olet työnarkomaani, jolla ei ole juurikaan aikaa selata satoja profiileja treffisovelluksissa, valitse Coffee Meets Bagel saadaksesi laadukkaita ja aitoja otteluita. Ja naiset, jotka rakastavat pitää ohjauspyörä hallinnassa, tämä sovellus on räätälöity sinulle. Kuten sanoimme, ei ärsyttäviä tekstiviestejä, ennen kuin osut kuin sämpylään.

Tiedätkö jonkun, joka ei ole niin tekniikkataitoinen? CMB-treffisovelluksen yksinkertaistettu käyttöliittymä ja rajoitetut ominaisuudet olisivat heille siunaus. Vain 12 % CMB:n jäsenistä on utelias casual dating, joka tarjoaa laajemman kirjon niille, jotka haluavat harjoittaa rakastavaa sitoutunutta suhdetta.

Yhteenvetona, se on iso peukku meiltä. Älä anna negatiivisten arvostelujen hämätä sinua, ennen kuin yrität testata sitä itse. Yksinkertaistaaksesi online-treffikokemustasi, anna Kahvi tapaa Bagelin mahdollisuus – et tule pettymään!

UKK

1. Pitääkö tytön aloittaa keskustelu Coffee Meets Bagelista?

Kyllä, todella paljon! Coffee Meets Bagelissa on naisille sopiva muotoilu, joka suodattaa pois kaikki kammottavat huijarit, jotka liukuvat heidän DM:ään. Pallo on siis naisen kentällä. Ennen kuin he tekevät ensimmäisen liikkeen ja lähettävät sinulle viestin, et voi tehdä mitään.

2. Onko Coffee Meets Bagel ihanteellinen vakavaan suhteeseen?

Ehdottomasti Coffee Meets Bagel -treffisovellus on räätälöity vakaville treffeille, jotka haluavat pitkäaikaisen suhteen.

3. Mikä ikäryhmä käyttää Coffee Meets Bagelia?

Heillä on väkeä useista eri ikäryhmistä. Suurin osa käyttäjistä kuuluu 25-40-vuotiaille.

4. Onko heillä ilmainen kokeilujakso?

Kyllä, CMB:llä on ilmainen versio, joka kattaa melkein kaikki sen ominaisuudet. Voit aina päivittää premium-jäsenyyteen antaaksesi profiilillesi vankan lisäyksen ja parantaaksesi näkyvyyttäsi.

5. Voinko peruuttaa tilaukseni milloin tahansa?

Yleensä Coffee Meets Bagel -tilaus uusiutuu automaattisesti kauden päätyttyä kolmen päivän varoitusajalla. Voit kuitenkin peruuttaa milloin tahansa valitsemalla vaihtoehdon profiilin asetuksista tai tehdä pyynnön heidän asiakaspalveluunsa.

6. Pystytkö eroon Coffee Meets Bagelista?

Kyllä, löydät vaihtoehdon tunnistaa profiili tai ilmoittaa profiilista vastaavasta chat-kentästä, josta voit erottaa bagelin.

11 treffivinkkiä aloittelijoille – varmista, että noudatat näitä!

Elite Singles -arvostelut (2022)

SilverSingles Review (2022) – Mitä sinun tulee tietää

Coffee Meets Bagel Review (2022) – kaikki mitä sinun tarvitsee tietää (3) Katso toimitusprosessimme

Coffee Meets Bagel Review (2022) – kaikki mitä sinun tarvitsee tietää (4) Tutustu arviointilautakuntaamme

Coffee Meets Bagel Review (2022) – kaikki mitä sinun tarvitsee tietää (5)

Jaa palautetta

Mikä on palautteesi?


Kysy asiantuntijaltamme

Sinun on oltava kirjautuneena sisään voidaksesi esittää kysymyksen.

Coffee Meets Bagel Review (2022) – kaikki mitä sinun tarvitsee tietää (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Catherine Tremblay

Last Updated:

Views: 6698

Rating: 4.7 / 5 (47 voted)

Reviews: 86% of readers found this page helpful

Author information

Name: Catherine Tremblay

Birthday: 1999-09-23

Address: Suite 461 73643 Sherril Loaf, Dickinsonland, AZ 47941-2379

Phone: +2678139151039

Job: International Administration Supervisor

Hobby: Dowsing, Snowboarding, Rowing, Beekeeping, Calligraphy, Shooting, Air sports

Introduction: My name is Catherine Tremblay, I am a precious, perfect, tasty, enthusiastic, inexpensive, vast, kind person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.